Drugi sajtovi

Sajtovi posvećeni oblastima, poslovima i projektima koje sam uradio u poslednjih dvadesetak godina. Nakupilo se dosta toga, vredi pogledati :)

Manus.rs moj zamak, moja planeta

Krov za sve moje projekte, moj elektronski dvorac sveg što sam napravio u poslednjih 30 godina. Putokaz, raskrsnica, vodič.

Carstvo stare bašte

Kolekcija starog povrća prikpljana više od decenije, fotografije, opisi, saveti, iskustva,... Sve što sam naučio o staroj bašti i starom semenu. a baštovane početnike, amatere, pasioniranei profesionalne.

Priča o svetioničaru

Kad moraš sam a ne znaš, nemaš za materijal, majstore, alat,... Za one koji vole (ili moraju) sve sami. Sajt o snalaženju. Sajt uz pomoć kojeg su sagrađene bar 3 kuće.

Blog iz srca bašte

Svetla i tamna strana bašte, lepi i ružni dani, iskustva, zablude, pomoć... Šta sve možeš sam za svoju baštu, a šta ne pokušavati i zašto.

Da li si video video?

Video prilozi o posebnim starim sortama, o ljudima i istorijskim događajima. Borba za očuvanje starog semena i borba protiv zabluda koje prate satru baštu ne prestaje. Skoro kao dodatak knjizi "Paradajz u boji".

Mare Pannonium Garden stranica na FB

Za živi i neposredniji kontakt sa svima kojima treba pomoć, savet, seme, rasad i zašto ne, malo bašttovanske zabave.

CiklOOnako, za biciklisge iz fotelje

Ranije su ljudi radil od 7 do 3. Danas od 9 do 5. A ja od 15-17,30 okupiram dnevnu sobu, fotelju, laptop i bavim se sportom - pratim biciklističke trke. Povremeno poželim da prokomentarišem neke stvari koje tako vidim. Projekat u začetku :)

O psima, mačkama i po nekom čoveku

U našoj kući je uvek bilo životinja, nekad manje, nekad više, i svaka je ostavila trag. Veći deo slika je iz vremena kad smo se aktivno bavili uzgojem Sibirskih haskija. Ima i poneki dobar savet onima koji bi da pokušaju. I ima mnogo ljubavi.

#onokao umetnos'

Sajt na kojem se upravo nalazite. Hvala Vam na tome :)


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći: