Razglednice smejalice

Motivacije, zafrkacije, izmotacije i sve ono što prođe kroz glavu i ruke baštovana dok je u svom kraljevstvu. Originalna čestitka za rođendan, Novu godinu ili tek da se javite svom dragom biljkoljupcu. Takođe, reč i slika koji bi mogli da motivišu nekoga ko traži nešto novo, nešto van 4 zida, nešto kao bašta :) A i pomoći će u širenju priče o prikupljanju i čuvanju semena starog povrća. Format je 21x10, sve idu sa ameriken belom kovertom i nemaju ovu poluprovidnu bundevicu ;). Cena je 120 dinara. I tako... :


Podeli

podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima :)


O meni

about me

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš  da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke  ;)


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,... nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći:


Umesto piva.... svaki klik na reklamu donosi 3-8 dinara, zavisi od reklame. Vas ne kota ništa, a meni možda donese novi najlon za plastenik do proleća, ko zna ;)