Biber crep

Kad vetar i led omlate krov, kad golubovi pobegnu na neko mirnije mesto i kiša provali u kuću, samo ćuti. Sedi negde sa strane, gde je tiho i suvo, i dok tutnji orkan Južnim Banatom, u svojoj glavi pokreni olovku po onom divnom nebeskom papiru i šaraj. Neke samo tvoje puteve, trag pedale na starom zidu, šaru sa marame tvoje bake. A kad se crnilo raziđe i poskidaš polupale crepove, stari šrafciger, makaze, nož i grebuckaj polako. Jer crep je crep dok gleda u oblake -kad siđe u tvoje ruke, to je samo još jedan list papira za šaranje. I tako… :

Podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima 🙂


O meni

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke 😉


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,… nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći: