Logo, ozbiljna zabava

„Less is more“. Oduvek mi je bio izazov da nečiji svet, posao, stav, okruženje, svedem u par elemenata na ekranu. Mali pečat na komadiću papira, simbol po kome će se neko prepoznati, poruka svedena na par boja i oblika. Ponekad je teško, ponekad je put do TOG rešenja dug, mukotrpan i iscrpljujući. Uvek „Out of box“, uvek drugačiji. A kad baš poželim da svoje strpljenje i unutrašnje ratove dovedem do vrhunca – probam da uradim nešto za sebe. I onda mi treba taj unutrašnji glas da mi stalno šapuće kako „Manje je više“. Uvek. I tako… :

Podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima 🙂


O meni

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke 😉


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,… nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći: