Razglednice smejalice

Motivacije, zafrkacije, izmotacije i sve ono što prođe kroz glavu i ruke baštovana dok je u svom kraljevstvu. Originalna čestitka za rođendan, Novu godinu ili tek da se javite svom dragom biljkoljupcu. Takođe, reč i slika koji bi mogli da motivišu nekoga ko traži nešto novo, nešto van 4 zida, nešto kao bašta 🙂 A i pomoći će u širenju priče o prikupljanju i čuvanju semena starog povrća. Format je 21×10, sve idu sa ameriken belom kovertom i nemaju ovu poluprovidnu bundevicu ;). Cena je 120 dinara. I tako… :

Podeli

Svaki osmeh se računa a svaka lepa reč je zlata vredna. Javite i podelite sa drugima 🙂


O meni

Rođen uz reku koja nije ni do kolena, proveo dobar deo života uz dve najveće reke, a onda preselio uz Tamiš da gajim baštu na plaži jednog nestalog mora, u nadi da ću naći neku lepu školjku među strukovima paradajza. Ceo život tražio veliku vodu a završio kraj kanala na kraju bašte. Tamo gde šetaju najlepše sirene. Zelenooke 😉


Za svaku priču i svaki dogovor:

Uredno odgovaram na sva pitanja i sugestije, narudžbine, pregovore, dogovore,… nemojte se libiti i da kažete ako Vam se nešto ne dopada, od pohvala niko nije napredovao ;).

Lako me je naći: